Schrijven

Concept, scenario en script. Gado Gado is gespecialiseerd in inhoudelijke verhalen en duikt de boeken in voor volledige grip op het onderwerp.

Produceren

Voorgesprekken, casting, locatie, equipment, crew, catering, callsheets, draaischema’s, edit, muziek, postproductie… Een puzzel die Gado Gado graag legt.

Regie

Doorvoeren en toepassen van een duidelijke visie op beeld en audio met inachtneming van de doelgroep. Gado Gado houdt het overzicht van begin tot eind.

Advies

Gado Gado vindt de juiste AV voor uw verhaal binnen gestelde budgetten, de juiste externe partijen en ondersteunt in planning en begroting.

 

 

 

Marlyn van Gool

Creative director/producer

Gado Gado betekent in het Bahasa Indonesia ‘mix mix’ en is ook de benaming voor het Indonesische gerecht waarbij je verschillende groenten en ingrediënten met een toef pindasaus door elkaar mengt. Gado Gado klinkt en smaakt niet alleen goed, maar heeft voor mij nog meer betekenis. Mijn eigen productietoko, die ik in 2016 heb opgezet, geeft mij de mogelijkheid mijn liefde voor geschiedenis, kunst, cultuur en musea te mixen met het produceren van films. Gado Gado is voor mij geslaagd als alle ingrediënten (crew, script, muziek, techniek, etc.) perfect in balans zijn en een mooi verhaal is ontstaan dat de bezoeker makkelijk kan verteren.

C.V.